Дентална клиника

Добре дошли в

Дентална клиника Borbelov Dental Solutions

Borbelov Dental Solutions е съвременна дентална клиника, която предлага висока прецизност, отлично качество и комфорт на своите пациенти.

Екипът ни е на разположение, за да Ви предложи най-доброто лечение, базирано на съвременните тенденции в стоматологията.

Ние ще чуем и разберем Вашите нужди, страхове и желания, ще се постараем да Ви предложим комфорта и доверието, които винаги ще съпътстват Вашето лечение. Основната ни цел е здравата, красива и хармонична усмивка, с която да Ви дарим. Стремежът към съвършенство е запазената ни марка, а вдъхновението, за да го постигнем, сте Вие.

Защо да се доверите на нас?

Основната цел на екипа ни е да осигури качествено и прецизно лечение в спокойна и уютна атмосфера. Създаването на доверие е приоритет за нас, а болезненото посещение при зъболекар ще остане завинаги в миналото. Днес лечението се осъществява без болка, в приятелски настроена среда.

Особено внимание насочваме към профилактиката, превантивната и минимално инвазивна дентална медицина. Предлагаме високо естетични, биологични и функционални решения за цялостно лечение на дъвкателния апарат, съобразявайки се с общото Ви здраве и Вашите нужди.

Гарантираме Ви индивидуален подход на лечение, базиран на съвременното развитие в стоматологията, осигурен от висококачествена апаратура и материали.

И не на последно място – нашият екип цени Вашето време! Винаги се стараем да съобразим посещенията със свободното Ви време, спазвайки фиксирания график.

“Лекотата, с която работят, те кара да забравиш, че си на зъболекарския стол”

Рени Дерменджийска

пациент

“Всички са много мили и усмихнати. Качеството на работа е високо и останах много доволна. Истински професионалисти, които горещо препоръчвам. Вече нямам страх от зъболекар.”

Елена Лобутова

пациент

“Винаги съм изпитвал страх от зъболекар, но в Борбелов Дентал Солушънс ме спечелиха с внимателното си отношение и висок професионализъм. Вече съм техен редовен пациент.”

Николай Спасов

пациент

“Всички в екипа са опитни специалисти с висок професионализъм, които не просто лекуват, а полагат цялостна грижа за техните пациенти. Условията в клиниката са безупречни и създават усещане за спокойствие и комфорт.”

Ралица Милева

пациент

“Останах много доволен от обслужването в клиниката. Екипът работи много внимателно и бих го препоръчал на пациенти с чувствителни зъби като мен.”

Милен Караманов

пациент

Контакти

За връзка с нас
ул. Пирински проход 61Аж.к. Борово, гр. София
0884 20 40 80
office@borbelov.com
Понеделник-Петък, 09:00-19:00ч. Последен възможен час - 18:00ч.